Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witaj stokrotka-po raz pierwszy się tutaj spotykamy-ja do wszystkich spółek z tego rynku mam ograniczone zaufanie.Jedne darzę większą estymą ,inne mniejszą-ale ponosząc pewne ryzyko-gram.Sprzedaż akcji rozpocząłem w pierwszych dniach czerwca od 36 groszy za walor-jak się dzisiaj okazało--podjąłem trudną ,ale skuteczną decyzję .Sama chyba dobrze wiesz-jak trudno się rozstać z akcjami,gdy kuszą perspektywy i komunikaty Spółki.Ale wszystko do określonego czasu. 30 czerwca posiadałem już symbolicznie 1000 akcji-ale teoretycznie jeszcze czekałem-posiadałem akcje.W lipcu wyszedłem z waloru-na czas wakacji zapomniałem o tej Spółce.Dzisiaj jest notowany za 18-19 groszy-tą cenę miał już kilka dni temu .Dlaczego znowu jestem-z sentymentu,z możliwości uczestniczenia w końcówce,z ryzyka, giełdowego,jak i z intuicji -postanowiłem ponownie go zbierać,ale już tylko z ceną 18 groszy i poniżej.Trwa to już pewien czas-odbudowuję swój pakiet.Pozdrawiam-Martin EWP.