Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zgadzam się ze wszystkimi, OK, rzeczywiście nie ma żadnych zagrożeń dla spółki.
Na pewno będzie się rozwijać i rosnąć w pozycjach przychody, aktywa i zysk roczny.
Nieuchronnie staje się a właściwie już jest liderem w branży - to wszystko prawda.
Ale liczę na to, że zawsze dobre spółki przed silnym wzrostem trochę spadają.
Chcę odkupić sobie e-Kiosk w ilości 70-80 kilo i najlepiej po 45-50 gr
Może mi się uda choć nie mam dużej nadziei. Ale stoję z ukrytym kupnem i czekam.
Z prawej nie będę brał, bo musiałbym skupować - tak mi się wydaje - do 1,10 zł
Prawdopodobnie kupię coś innego bo zaczaiłem się na kilku spółkach, ale e-kiosk dał mi ostatnio zarobić więc mam do niego słabość i chętnie bym odkupił.
Żeby nie było - wiem, że e-kiosk będzie powyżej 2 zł tylko nie wiem kiedy czy już na wiosnę 2015 czy może o rok później
okazji inwestycyjnych jest wiele na GPW i e-kiosk jest bez wątpienia jedną z nich
ale to nie przeszkadza zaczaić się niżej
może za tydzień będę podbierał z prawej
dziś jeszcze czekam w ukryciu
pozdrawiam Kolegów i Koleżankę której jakoś nie widać