quku

Dnia 2014-10-22 o godz. 21:55 jodaw napisał(a):
> Ty chyba nie umiesz czytać, albo nie rozumiesz co czytasz....... bez
> jakiejkolwiek interpretacji przepisuję tylko infa o tym co jest
> zrobione.......bo to jest zrobione...... mnie ciekawi co Ty tak się tutaj
> interesujesz????????

jodaw -"szklana kula" mówi ci to coś haha. Jak nie to poczytaj archiwum.

Odpowiadam na twoje bzdety bo jak można 3 lata bredzić, co ty masz sklerozę co wypisywałeś, każdy wie co czytał te forum albo tu był.
Dalej uważasz że jest dobrze po tylu latach?
Siedziałeś i patrzyłeś z zadowoleniem jak kurs spadał,tak?

Już nie pamiętasz jak rekomendowałeś na onecie kupno po 1gr, stwierdziłeś że jesteś przedsiębiorcą i coś o tym wiesz, wklejałem ci to jakiś czas temu.

Już ci chyba wytłumaczyłem, byłem akcjonariuszem i to samo wtedy pisałeś, zachwalałeś spółkę, ge, jakie to zyski, co nie było tak to sobie poczytaj twoje wpisy z przed miesięcy, lat, niedawno ci wklejałem co tu bredziłeś to sobie odśwież archiwum.

Po co wprowadzasz w błąd, jakich 800 kopi tyle nie sprzedali , ile z tego rozdali za darmo?

800 000 sprzedanych kopi Afterfall Insanity
Dnia 2014-06-21 o godz. 11:36 ~jodaw napisał(a):
> A Wy czekajcie jak ktoś jednym zleceniem zbierze 2 i 3 grosze :)

Coś ci nie sprzątnęli.

Co wcześniej pisałeś to sobie poszukaj, jak tam twoje rekomendacje przy kilkunastu groszach , ponoć przy 5gr była promocja. Broniłeś insanity jak jakiś strażnik teksasu.
Gdzie te twoje super zyski ze sprzedaży AI, miało się to przełożyć na kurs, tak się zapierałeś.

Acha i załóż okulary bo znów przeoczysz:
Dlaczego kurs spadł z 30 gr do 0g?
Dlaczego rada odeszła w czerwcu a prezes wywalił akcje po 1gr?
Dlaczego nie ma informacji co z xboxem, miał być w czerwcu, gdzie info dla akcjonariuszy?
Mija niedługo rok od harmonogramu, dlaczego nic nie jest zrealizowane?
Pod koniec roku ma być II epizod, będzie?
Gdzie xbox One?
Dlaczego nie ma infa o zbyciu akcji przez Frenkiela?
Dlaczego po zbyciu prezes publikuje nieprawdziwe dane dotyczące liczby akcji jaką posiada?
Dlaczego po WZA nie ma podanej kwoty pokrycia straty która przegłosowali, jst takie coś "____" , co to znaczy?

Tyle tu siedzisz to wiesz najlepiej, prawda?

Pytania mógłbym tu szerzyć, skoro spółka nie chce nic mówić to ty na nie odpowiedz, tylko pamiętaj załóż okulary bo znów przeoczysz?

Re: Szklana kula
Autor: ~jodaw [37.128.6.*], 2013-12-19 09:35
no i jest harmonogram......... w stosunku do moich przewidywań przesunął się XBox o 3 miesiące (szkoda), pojawił się Epizod I w wersji pudełkowej w maju (nie było o tym mowy wcześniej, więc świetnie), wersja cyfrowa albo marzec albo kwiecień (jeśli marzec to zgodnie z przewidywaniami), pozostałe epizody (info pod koniec 2 kw.) mogą pojawić się w tym roku. Niewiele różnic.
Będę się przypominał.

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3239425&strona

A o ile według twoich przewidywań przesunął się teraz xbox?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.