Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
bardzo ciekawe "wyznanie" inwestora :
......Nadal tego nie sprzedaje, bo wydaje mi się że jak sprzedam to odbije. I prawdę mówiąc cena 0 będzie mniej bolała, niż wyjście przed odbiciem. Jest to chore,wiem, no ale to mój wybór......
widzę że opierasz swoje decyzje na przeczuciach osobistych lub na ...... swoim "chciejstwie" ,
i masz smutne doświadczenie w inwestowaniu w inne akcje i w fakt że jak sprzedaż to wtedy akcje wzrosną .. to bardzo dziwne podejście ---- zapewne kiedyś tak to doświadczyłeś...
"to tak jak moja żona : oglądając mecz zasłania oczy wierząc w to, że może zapeszyć i nasi braki nie strzelą ...."
TAKI STAN PSYCHIKI (UMYSŁU) JEST DOŚC CZĘSTO OPISYWANY W PSYCHOLOGII PRZEZ FACHOWCÓW - POCZYTAJ ...
PAMIĘTAJ ,ŻE TY NIE MASZ WPŁYWU NA KURS AKCJI - INNII O TYM DECYDUJĄ , A TY MOŻESZ TYLKO WPASOWAĆ SIĘ W ICH USTALENIA I RUCHY I WTEDY WYGRASZ ... A JAK BŁĘDNIE OCENISZ RUCHY ROZGRYWAJĄCEGO TO PRZEGRYWASZ I SPADASZ NA DNO
I WAŻNE ABYŚ PONOWNIE SIĘ PODNIÓSŁ I NIE POEŁNIAŁ TAKICH BŁĘDÓW...'
A TY BYŁEŚ JAK TWIERDZISZ BANKOWCEM - A WIĘC PRZYGOTOWANIE MERYTORYCZNE MASZ ...