~Grzesiek

Nie naganiam.... tylko mówię, że warto papier trzymać.... i nie dać się zwieść różnym tekstom.. jak to rzekomo był i widział....

Giełda to ryzyko...new connect totalne... ale jak padał APLINTER... to faktycznie kasa w błoto bo co to za firma... tu jeśli AGROMA padnie... to nazwa coś znaczy i nie zostanie pozostawiona sama sobie...

Ja sam myślałem.. czy rezygnować czy nie (przy kursie 20gr).... wszedłem...dokupiłem i mam średnią 7 giera... a sprzedaż ustawioną na 40 groszy.... i daję sobie czas do czerwca 2015.....
Wtedy przyznam rację tym, co mówili, że badziew.... albo inni przyznają rację mi - nie dbam o to....ale z wiedzy którą posiadam... poprzez swoje kilka lat inwestowania.... widzę w tej spółce potencjał... nie wiem dlaczego stagnacja trwa długo.... ale światełko w tunelu jest.....
Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.