Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pokaż mi jeden post gdzie naganiam?????. Ewentualnie odpowiadam na posty tych, którzy nagle się pojawiają i wróżą o wielkich spadkach.................lub wzrostach
Napisałem "będzie bujało" a to raczej oznacza -20 i +20. Ganię i jednych i drugich dla jasności.
Jeszcze jedno piszę bo lubię, a ty wkraczasz na wątek (rozumiem,że nie masz akcji), i piszesz. A przecież każdy równiez widzi, ze nie ma pp. To po co oo tym piszesz????
Na marginesie w 2 spółkach z NC jestem powyżej 5%.