Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z pierwszym epizodem całkiem niezłe posunięcie wykonali. Wypuścili praktycznie niemrawy szkielet gry i ją budują według oczekiwań jakie im zgłaszają gracze. Zabieg ten daje sporą szansę, że finalny produkt będzie dopracowany. I dlatego w tym przypadku im mniejszy rozgłos tym lepiej... aby nie zrazić ludzi do finalnego produktu.
W przypadku Insinity wypuścili grę, która była produktem znacznie poniżej oczekiwać a dopiero później ją poprawiali.
A co do kursu, to jestem przekonany, że to Majka lub jego znajomi zbierają te jednogroszówki. Błędy w raportach, sprzedaż akcji przez prezesa po 1gr ma na celu zmaksymalizowanie zrzutów po 1 groszu, które będą mogli przejąć.
Może się łudzę, bo sam mam kilka mln akcji ale jestem dobrej myśli.
Najbardziej mnie rozwalają opinie przeciw spółce osób, które to niby nie posiadają akcji....no chyba że są słupami Majki, które mają wydoić akcjonariuszy po 1 groszu.