~krisb

przy 10 zl fundy sie skracaly.na duzych obrotach sprzedawaly a potem cena spadalo duzo nizej nawet bylo 6.7 zl.tego nie zrobili drobni.amplico ofe to np.zrobilo jest info na espi.ja mam u nich polise i dzwonil dzisiaj ich agent z centrali z warszawy i troche z nimi pojechalem .dalem przyklady spolek zdrowych ktore amplico zarznelo typu arcus,tim czy ceramika nowa gala i wszystkie dywidendowe,bardzo sie dziwil skad to ja wszystko wiem a jak mu powiedzialem ze glowny zarzadzajacy fundow amplico-krzysztof stupnicki zostal wyrzucony to nie chcial wierzyc,niech sam sprawdzi

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.