Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Więc napisz mi znawco, jakie są z tego korzyści dodatkowe poza to co wynikało do tej pory z serwisowania sprzętu tego producenta?
Nie pisałem że mam zamiar sprzedawać więc możesz sobie czekać nawet na 2pln i się na moje akcje nie doczekasz.
Dla mnie jest to informacja neutralna. Normalne jest, że umowy zawiera się na czas określony i jak się zbliżają do końca to się je przedłuża jeśli współpraca układa się ok.
Jeśli na Tobie takie informacje robią wrażenie to w tajemnicy Ci powiem że właśnie postawiłem w łazience nową rolkę papieru toaletowego bo stara zbliża się do końca.
Proponuję w poniedziałek zakup akcji tego producenta najlepiej pkc;P