Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie chcę pisać na wątkach inicjowanych przez kolejnego najemnika, więc piszę tutaj. Z dwojga złego wolałem zdecydowanie bardziej e-kioska. Ten drugi nowszy jest wyjątkowo nie w moim typie. Nachalny, bezczelny - widocznie ktoś uznał, że tego typu indywiduum może więcej osiągnąć. E-kiosk był zbyt łagodny i przez to został pewnie oceniony jako nieskuteczny. Czy następca będzie miał lepsze rezultaty? Nie sądzę. Ale taka zamiana najemników może świadczyć o tym, że niedługo dowiemy się o czymś bardzo ciekawym. Według mnie czasu mało a chciałoby się kupić jak najwięcej w niskiej cenie.