~Ateista

Czytaj odpowiedzi do artykułu Dermatolodzy "osłupieni" skutecznością działania nowej terapii przeciwzmarszczkowej
sobota 23.08.2014
~panna_marianna:
Próbował ktoś?
sobota 23.08.2014
~anita:
Używam kremu Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair Night od 3 tygodni i naprawdę wyglądam jak co najmniej o 5 lat młodsza, a mówią mi to wszyscy dookoła i nawet mój mąż! Może nie działa na mnie tak dobrze, ale efekty są naprawdę imponujące. Moje kurze łapki znikneły, naprawdę rewelacja! Dziękuje za ten artykuł!
sobota 23.08.2014
~blair:
To jest pierwszy produkt przeciwzmarszczkowy który na mnie zadziałał i pozwolił mi wyglądać młodziej i tak też się teraz czuję, młodziej i pewniejsza siebie.
niedziela 24.08.2014
~caliiinka:
Czy ktoś tego stosował? Wygląda obiecująco.
niedziela 24.08.2014
~dominika3:
Przez lata próbowałam się pozbyć moich zmarszczek i nic nie pomagało tak skutecznie jakbym chciała. Te wszystkie pieniądze na maski, rózne kremy i inne cuda - same wiecie doskonale. Podpowiedzieliście mi jak wyglądać lepiej za o wiele mniejsze pieniądze niż jakie miałam wydać w klinice urody. A przedemną ważne wydarzenie - ślub mojej córki na którym chce dobrze wyglądać. Właśnie zamówiłam krem i naprawdę jestem dobrej myśli. Trzymajcie kciuki!
niedziela 24.08.2014
~dr_ka:
Właśnie trafiłam na tę stronę i przeczytałam art. Stosowałam ten krem w salonie kosmetycznym za 350 zl od sztuki, zamawiam 2 opakowania od razu bo to ogromna okazja, nie wiedziałam że ten krem też można kupić poza salonami kosmetycznymi.
niedziela 24.08.2014
~k_a_s_i_a:
To niesamowite! Chcę wyglądać tak jak Beata! Nie mogę się doczekać na przesyłkę!
niedziela 24.08.2014
~jurek:
Skoro mówicie, że to działa to kupię ten krem żonie na prezent urodzinowy. Za tydzień ma urodziny, mam nadzieję że mnie nie wyrzuci przez balkon
niedziela 24.08.2014
~wiola:
Minął tydzień odkąd stosuję krem, czuję się i wyglądam już o wiele lepiej. Moje zmarszczki już się zmniejszają i to za jaką cenę! Na te wszystkie wizyty w SPA musiałabym wydać całą swoją pensje, a tutaj to już nie takie wyrzeczenie - mąż przynajmniej się nie wścieka tak jak w przypadku SPA:-)
poniedziałek 25.08.2014
~grażyna:
Przez te wszystkie lata byłam tak zajęta wszystkim, dziećmi, pracą że zapomniałam zupełnie o sobie. Dzięki temu kremowi ponownie się sobie podobam i młodzi faceci się zaczynają za mną oglądać...
poniedziałek 25.08.2014
~jagoda p:
Kupiłam ten krem dla swojej mamy i jest bardzo zadowolona a ja po tygodniu już widzę, że wygląda lepiej. Naprawdę ekskluzywny produkt w niskiej cenie.
poniedziałek 25.08.2014
~tristan:
Głupoty mówisz, to jasne że się starzejesz ale zawsze można wolniej a ten krem naprawdę działa, a przynajmniej na pewno na mnie.
poniedziałek 25.08.2014
~kristoff79:
znowu jakieś cuda... człowiek się musi starzeć i tyle
poniedziałek 25.08.2014
~vist:
Moja żona i ja razem postanowiliśmy wypróbować tego kremu mamy już prawie 50 na karku i warto o siebie w takim wieku zadbać, a skoro to produkty ze SPA to jak dla nas rewelacja.
wtorek 26.08.2014
~dominikaaa:
Właśnie dzowniła do mnie koleżanka i mówiła o tym kremie a teraz o nim czytam. Rewelacja!
wtorek 26.08.2014
~zadowolona:
Właśnie jestem po pierwszym użyciu kremu, jest naprawdę przyjemny relaksujący i ma miły zapach a co najważniejsze już widzę różnicę. NAPRAWDĘ!
wtorek 26.08.2014
~szatyna_szalona:
Stosuje ten krem co drugi dzień i właśnie skończyłam opakowanie, efekt naprawę niewiarygodny. Zmarszczki są pełniejsze i mniejsze a cera zrelaksowana, właśnie zamawiam kolejne opakowanie a raczej dwa od razu!
wtorek 26.08.2014
~smieszek:
Właśnie dostałam paczkę z kremem , na pierwszy rzut oka rewelacja, na pewno wart swojej ceny i na pewno z przeznaczeniem do salonów piękności "Beauty Salon Only" co widać po oznaczeniach.
wtorek 26.08.2014
~katarzyna_w:
Moja siostra i ja zamówiłyśmy ten krem 3 tygodnie temu, kupiłyśmy sobie po dwa opakowania. Efekt? Naprawdę działa! Wyglądamy obie o wiele młodziej. A cera taka świeża! żaden produkt czy inny krem się do tgo nie umywa!
wtorek 26.08.2014
~kret:
niewyobrazalny efekt... to naprawde tak dziala?
środa 27.08.2014
~onaaaaa:
Słyszałam o tym kiedyś, że właśnie tak robią w salonach piękności, sama nigdy nie byłam ale rzeczywiście koleżanki mówiły mi o tym, teraz już wiem gdzie kupić produkty które stosują.
środa 27.08.2014
~kitka:
Chodziłam kiedyś do salonów piękności ale teraz mnie już na to nie stać. Ten krem to dla mnie fantastyczna wiadomość od razu zamawiam, wypróbuję i dam Wam znać!
środa 27.08.2014
~emilla:
NO NIECH KTOS ODPISZE!!!!! PROSZE
środa 27.08.2014
~szpila:
Kliknij tutaj w reklamę i przeczytaj sobie. Gwarantują zwrot kasy, dlaczego mieliby kłamać? Wszystko masz w regulaminie.
środa 27.08.2014
~bigos:

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.