Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2014-08-21 o godz. 14:51 ~Marco napisał(a):
> Widac ze sprzedawala wystraszona ulica... Nikt z grubych tego nie sprzeda
> na tym etapie rozwoju spolki. To tak jak by sprzedac facebooka jak stawal
> sie popularny w stanach a mial sie rozszezyc na caly swiat
Rozumiem że żartujesz?? Ja absolutnie nie twierdzę że spółka jest zła czy nieprzyszłościowa ale przypominam że "akcja" trwa ledwie dwa tygodnie. Co zatem zmieniło się w planach spółki i czym one różnią się od tych sprzed 2 lat?? Po 15 groszy spółka nie była rozwojowa? Pisałem że po 15 gr 100 szt. nie bardzo chcieli brać a niczym przez ten czas igt nie zadziwiło. Robią to o czym mówili od początku. Za stary jestem na bajki typu kupuj przyszłość itd itp. Fajnie że rośnie bo zostawiłem sobie parę sztuk na pamiątke ale niestety nadal twierdzę że nie ma żadnych podstaw do tego skoku. 100 no 200 % to ok. Poszło info i poszedł kurs ale nie 1000 % w ciągu 2 tygodni bo śmierdzi na kilometr. Jak coś rośnie po 40% dziennie to nic dobrego nie wróży. Ja scenariusz swój podałem 8 zł max zrzuta i dwa lata ciszy. Obym się mylił.