Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kozioł Ty cały czas zakładasz, że produkt jest dobry co należy rozumieć "możliwy do skomercjalizowanie i zyskowny" a tylko zarząd jest do dooopy. Ja natomiast mam coraz większe wątpliwości na temat "potencjału ekonomicznego" tego produktu a wręcz możliwości jego skomercjalizowania w ogóle. Skąd moje wątpliwości? Otóż ze zdrowego rozsądku - nikt nie pozbywa się akcji (szczególnie z dużych udziałowców - vide Szyman) spółki, która ma ciekawy projekt w tak dramatycznym tempie i po coraz to niższych cenach. O ile rozumiem, że ktoś sprzedaje to niestety nie bardzo rozumiem (nie no rozumiem - spekulacja) tak gwałtowną podbitkę i zjazd. Co raz bardziej myślę, że ta podbitka była po to, żeby wywalić akcje zebrane dużo niżej. A może ktoś się pokapował, że z tego projektu to przysłowiowa "doopa z króla"? Na szczęście nie zainwestowałem jeszcze więc mam spokojniejszą a przez to chłodniejszą głowę.