~Bolek

Obiektywnie mówiąc, nie widzę szans na odrodzenie się Miraculum. Dziwna te restrukturyzacja, jeden wielki chaos. Produktów intermarche już nie ma w ogóle ( śląsk) ,a jesze miesiąc temu były...Nie wiem o co chodzi...?? Może zarząd nam wytłumaczy?
Co widzę ,a no widzę za to,że konkurencja nie śpi...Nowe kremy no golenia oraz pianki Lirene,Bond i wiele wiele innych oprócz Miry... Kradną nam ten sektor aż żal patrzeć. Nie mówiąc już o wodach toaletowych... pojawiły się nowe AXE , PLAYBOY i wiele innych tylko Nas nie ma...ani Chopena ,ani Miraculum Black, Blue,Green..itp Nawet gdyby były to te stare flakony i zapachy nie wygrają w walce o klienta...Szkoda i smutno mi ,ale ja naprawdę szans nie widzę. Zaznaczam ,że sam jestem akcjonariuszem Miraculum (średnia 0,50 ) i tym bardziej przykro...
Jeśli ktoś ma argumenty ,że jednak będzie inaczej , to bardzo proszę...może mi się nastrój poprawi.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.