~kopa

Zapamiętaj ten wpis !!!

Firma miała swoje problemy jak cała branża budowlana (chyba bez wyjątków), ale wychodzi na prostą i to bardzo szybko.

Dlaczego wierzę w tą spółkę ?

1. Mają produkcję 2 zmianową, a pracownicy dodatkowo mogą wyrabiać nadgodziny (brak przestojów), co oznacza, że mają sporo zleceń.
2. Spółka zorientowana na rynki zachodnie.
3. Bum budowlany w niemczech, czyli zleceń będą mieli coraz więcej.
4. ponad 5 mil. zysk netto za ubiegły rok (powinien robić wrażenie chyba na największych sceptykach) i perspektywa większego za rok 2014.

Przekonują mnie suche fakty i tyle.
Możecie pisać, że w firmie niema papieru toaletowego, możecie pisać inne bzdury ... wiem swoje i wiem, że zarobię.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.