Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Popyt na 2 coraz większy, pierwsze transakcje po 3
dex a co ty mozesz wiedzieć o liniach energetycznych i ich inwestycjach?!
powiem ci ze nie wiem nic, nie masz nawet ułamkowego zielonego pojęcie o tej branży i jej rozwoju i generalnych remontowach by dostosować je do aktualnych wymogów.
kolej też mamy czy nie wymieniają lini kolejowych, całych trakcji ?
drogi też mamy - po co robią nowe czy remontują stare?
To ile spółka będzie kosztować nie decydujesz ty tylko rynek, Electroceramics nie będzie działa tylko na terenie Polski ale również i głownie poza nią. Produkcja 1,6 mln elementów powiedzmy po 5 zł za element zysku to jaki to da roczny zysk? A 5 zł to minimalna cena za elementy które będą zdecydowanie droższe. No ale co ja tam wiem.
Dla ciebie Electroceramics to już balon hahaha