Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
niby nic nie ma na lewej .....ALE JEST i to DUŻO.....
jak pojawiło się info o upadłości, to myślałem że kurs będzie leciał po 50% w dół
a tu niespodzianka, ktoś to bardzo bardzo powoli skupuje i akcji nie sprzedaje ktoś kto miał większy pakiet, tylko wystraszona drobnica co widać po zleceniach......
a ktoś z większym kapitałem i ustawiony na dłuższy okres chyb to skupuje..nie wiem...ale tak to wygląda, w takich sytuacjach nie ma skrupułów....zbijasz cene jak możesz żeby więcej zarobic proste...