Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
dzisiaj oddalem swoja reszte akcji. kolejny pakiet z coraz nizsza cena sprzedazy. wole miec kase w reku a nie patrzec na ciagle osuwajacy sie kurs.
ponadto decyzje podjalem po przykrym doswiadczeniu z pracownikiem zarzadu.
mianowicie korenspondowalem z pewna pania zajmujaca sie promocja (Dyrektor sprzedaży i marketingu / Członek Zarządu Aneta Woźniak). kilkakrotnie odpisywala na moje emaile zwiazane z promocja kursow. dzielilem sie nimi na forum. jakies dwa tygodnie temu zaniepokojony marazmem notowan zadalem pytanie czy moze to wyjasnic, bo mam obawy zwiazane z moja inwestycja. KONTAKT SIE URWAL. po jakims czasie wyslalem email ponownie. do dzisiaj zero odzewu.
w zwiazku z tym postanowilem pozegnac sie ze spolka.
zycze wam powodzenia i grubego zarobku. roman tobie takze - nie daj sie wydoic z akcji ;)