~dmirek62

Ja wiem jak będzie miej więcej grane, dlatego nie wykluczam tego że padnie sprawdzam i bank się upomni , różne chwyty są dozwolone i jak sam pamiętasz gra się toczy o te parę milionów akcji które ma FF i jest mi obojętne czy Oli będzie na GPW czy nie.
Będę trzymał akcje do końca i będzie sowity zysk albo co roku dywidenda i dla tego zakładam czas od 2-3 lat a nawet do 5. Mnie nie interesuje 10 zł ja nie sprzedaję.

Ważne że niektórzy zrozumieli że TOTAL jest już od dawna.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.