kolo_msx

Dnia 2014-07-17 o godz. 21:28 ~piko napisał(a):
> Tak jak pisałem,sami sie tu nakrecaja,opisałem mechanizm jak dymaja
> drobnice z akcji ,tu nikt sie akcji nie pozbywa,bo niby pod co,same
> pzytywy,mamy tylko doczynienia z zanizeniem kursu do obecnych poziomów
> gdzie znowu trwa odbieranie akcji od drobnicy zapewne znowu pod pozytywne
> info,tylko ze teraz kurs bedzie na coraz wyzszych poziomach.Opisałem to
> bardziej szczegółowo ale moderator usunął post
--------------------------------------------------

Doskonale wiem jak łatwo jest manipulować tłumem i mniej doświadczonymi jednostkami, dlatego poważnie traktuję wszystkie próby kłamstw na forum i mówiąc kolokwialnie "nie opir**** się" tylko zgłaszam tym, którzy dostają ogromne pieniądze podatników za pilnowanie naszych interesów.

Dla mnie nie pojęte jest co dzieje się z polskimi drobnymi inwestorami, którymi łatwo poniewierać o oni nawet nie ruszą palcem aby się bronic. Dziwi mnie, to, ze ktoś inwestuje w spółkę grubą kasę (dla jednego 10tys da innego pół melona) , ale nie chce wydać kilkuset złotych na benzynę, hotel i knajpę, aby pojechać do miasta, gdzie jest siedziba spółki i zobaczyć na własne oczy w co inwestuje. Pogadać z pracownikami, sąsiadami, pójść do urzędy i zadać zapytać chociażby o to czy nie zalegają...

Ryzykownie inwestując na NC, dwukrotnie ocaliłem GRUBE pieniądze, tylko dlatego, że pojechałem do odległego miasta i odkryłem,że spółka nie ma już nawet biura a z prezesem spotkałem się w kawiarni!!!!! Od sąsiadów dowiedziałem się o komornikach i nawet nie wracałem do Warszawy tylko zacząłem opychać papier.

INFORMACJA TO PIENIĄDZE, (pisałem to Wam wielokrotnie a'propos poznawania dokładnie wroga czyt. drobnej spekuły, cwaniaczków) ;P

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.