Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jrśli chodzi o miluha to pewnie źle zrozumiał że coś źle napisałem na niego a to nie tyczyło akurat jego i może być spokojny.
Nwa niech przemyśli przed walnym albo wogóle takie sprawy
Jeżeli asde wiedział wcześniej o diamentach a te poszły do united to wiadome jest że nie GS o tym decyduje a więc kogo reprezentuje asde kogoś od BQL czyli SV.Nie mówię ze to źle ale można wiedzieć
Trzeba się przyglądnąc dokładniej umowie ugody z Nomad i wejść w to głębiej bo może jest ugoda po to aby ktoś kogoś nie ścigał a wtedy zachodzi możliwość że ktoś naszymi rękami chce skarcić devo
Jeśli chodzi o ugodę to jest prosta sprawa niech zawrą ugodę z pozostałymi inwestorami i wypłacą za akcje tyle ile każdy ma przeciętną.
Jest taka możliwość ze jeszcze nie teraz ale potem mogą chcieć zawrzeć ugodę z kilkoma większymi aby sprawa się rozmyła-to powtarzam czysto hipotetycznie bo widziałem już indywidualne umowy ugody banku z pojedyńczymi walczącymi osobami mimo poszkodowanych tak samo innych
Boją się PG jak diabeł święconej wody.Piszczie na razie do GPW i KNF i zadajcie im po kilka pytań i potem napiszcie też aby rzetelnie podeszli do sprawy bo wcześniej czy później poprosimy PG aby nie marnowali dodatkowo pieniędzy podatnika zgłosili się do nich po odpowiedzi które my zadaliśmy bo będą przygotowane przez nich.To bardzo ważne bo nie zamiotą sprawy pod dywan
Czy ktoś wie kto jest właścicielem devo-zadajcie to pytanie rownież.Nie pisałem wiele bo chciałem dać NWA czas na pracę ale już chyba miesiąc mija
Do nwa mam całkowite zaufanie i szacunek ale wygląda na to że mimo ogromu pracy tez nie da rady.A jak on nie da rady to nikt nie da rady
Pisałem to wszystko dawno dalej podtrzymuje.Oczyszczenie przez PG.Inaczej piach