Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja juz dawno nadzieje stracilem i do tego 18640zl w plecy :/
Sprzedalem to gowno z taka strata :/ Cale moje oszczednosci poszly w pindu!!!
Dziekuje wszystkim naganiaczom, ze tak fajnie mnie nagonili na ten shit!!!
Jednak tylko CK mial racje ale bylem glupi i go nie posluchalem, bo wiecej bylo ludzi piszacych o nim, ze to klamca.
Koniec z GPW i tym szulerstwem, a piszacych teksty typu "ja trzymam bedzie dobrze", "juz nizej nie spadnie" i ze spolka ma smieszne C/WK to takie same wtopincujesze jak ja tylko sie przyznac nie chca :/
Ludzie wezcie sie ogarnijcie!!!
Nie ma co sie zenic z akcjami, jest lekko na plusie sie sprzedaje i zapomina.
ONI moga zrobic wszystko, dodrukowac se akcji po 1gr, scalic akcje, zrobic skup i zanizac, wszystko normalnie wszystko zeby tylko od drobnych wyciagnac ich oszczednosci!!!
Przykladem takiego szulerstwa jest ta spolka!!!