Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam taki sam kontakt, jaki może mieć każdy z Was. Zapytałem i otrzymałem odpowiedź. Pracują w 8 osób, a zakres prac jest zdecydowanie dla większego zespołu i stąd te opóźnienia. Nie chcę tu uchodzić za adwokata diabła i nie zamierzam też wdawać się w dyskusje z czubkami co spamują tu od rana do wieczora 7 dni w tygodniu (muszą robić to za kasę), po prostu mam papier i interesuję się co się dzieje.......... ciągnie się to w nieskończoność, co jest nieźle wkurw........ w tej branży to normalne, co wcale nie jest dla akcjonariuszy żadnym pocieszeniem....... oby gra, czyli teraz jej wersja alfa, była interesująca i dobra jakościowo, miesiąc czy trzy już nas ku....wa nie zbawi