passenger

Dnia 2014-06-23 o godz. 09:20 ~Piotr napisał(a):
> zarcik slaby, w sumie na poziomie ostatnich kilkudzesieciu wpisow
>
> natomiast info juz bylo - mega kontrakt w arabii. kwestia podpisania - wg
> mnie juz tylko techniczna sprawa. nie bedac na 99,99999% pewnym i3d nie
> wrzucilo by tej informacji. a ze pewnie koledzy i kolezanki w arabii nie
> czuja presji czasu i zyja troche w innym swiecie - coz, ja sie nie zdziwie
> jak podpisza za 2 miesiace a nie teraz. a w miedzyczasie i3d i tak pewnie
> juz cos dlubac beda w tym temacie. tak ja to widze.

A mnie by zdziwiło, bo we wstępnych umowach z Alawastem z 19 maja, jest jasno napisane, że właściwa zostanie podpisana wciągu miesiąca. Czyli za chwile powinno się pojawić info. Pewnie pod tą umowę były te zeszłotygodniowe wzrosty.

"Zgodnie z ustaleniami w ciągu miesiąca od przyjęcia zlecenia strony podpiszą szczegółową umowę w tym zakresie."

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.