Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Podobno wiekszosciowym akcjonariuszem ma zostac jakas instytucja finansowa która ma wikszosc obligacji, niminał to 10 gr który nie bedzie zanizany jak to ma maiejsce w innych społkach chociazby na polimexie czzy budopolu gdzie z 1 zł obizna sie do 1 gr. Trwaja rozmowy z obligatariuszami któr maja byc zakonczone 30 czerwca na walnym zgromadzeniu.
Każdy robi to co za słuszne ale jak cena bedzie ok50 gr naprawde mnie to nie zdziwi bo juuz duzo widziałem na giełdzie ! :)
Wydaje mi sie ze teraz skupuja akcje obligatariusze poniewaz dostana akcje po 10 gr skupujac teraz ładnie sobie usredniaja a wiedza co sie swieci , to moje zdanie !
sory za pisownie pisze z tabletu !