Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przepraszam wszystkich forumowiczów to ja Lancet, olo, Gutek, nizi vel daro, ukradłem też nick Passenger'a i trollowałem cały tydzień na forum.
Musicie mnie zrozumieć, chciałem po prostu zostać wilkiem z wall street - za całe kieszonkowe i zbiórkę od kumpli z liceum kupiłem akcje I3d. W sumie zebrał się poważny pakiet aż 1000 akcji, za 1,51zł. Liczyłem, że dzięki moim wpisom w ubiegłym tygodniu najpierw uda się kupić taniej, a potem sprzedać drożej. Obiecałem chłopakom % od pożyczonych pieniędzy.
Według mojej analizy była szansa nawet na 20% zysku czyli całe 300zł do podziału na 8 osób przyznajcie, ze to poważna kasa - moglibyśmy z chłopakami zaszaleć w piątek na dysce - nie mam dziewczyny, a jak bym miał kasę na drinka, to może by się jakaś zlitowała :O
Ale niestety nic z tego, kurs spada, a chłopaki się pytają co z ich kasą?? A ja powiedziałem że to pewniak!
I co ja mam teraz zrobić?
Przepraszam wszystkich forumowiczów. Poradźcie coś. pliska.