~miluh

Czas zacząć odnowa
Proponuje zacząć wszystko od nowa, chodzi mi o nasze relacje. Przede wszystkim przestańmy pisać bzdury i robić jaja i grupie żarty. Tak przepraszam to ja jestem z tych co najbardziej przeginali i głupoty wyprawiali. Ale już mi się znudziło po 5 miesiącach robienia z siebie idioty z was – Sory…
Kto ze mną gadało to wie że nie jestem wcale stuknięty i wcale tyle pije :D
Słuchajcie to chodzi o nasza kasę a tu cos nie halo jest!!!! Mam ważnie ze wszystko poszło w zła stronę i faktycznie chyba to jest mega wałek… Obiecuje już się zachować poważnie ale żądam też tego od niektórych z was. Tak mieliśmy momentami niezły ubaw ja w szczególności ale kurde czas cos zrobić. I nie że każdy liczy na innego tylko robimy Pospolite ruszenie i każdy musi dupsko ruszyć!
Obiecuje przyznać się do wszystkich głupich numerów jakie zrobiłem i obiecuje całkowita powagę!
Miłem urlop / wolne 5 miesięcy balowałem i robiłem różne numery ale teraz działamy ok.?
Cos dziwnego się dzieje i musimy się przygotować na jakieś duże spotkanie po walnym o ile one w ogóle się odbędzie bo nawet nie ma listy i nie ma jej gdzie umieścić

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.