Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pierwszy niewielki opór to 4,06. Potem praktycznie droga otwarta. A biorąc pod uwagę że zbliża się emisja to wszystko układa się w jedną całość... Troszkę trzeba było na to poczekać, ale jeśli to się sprawdzi to było warto :P
PS. Polecam przyjrzeć się kilku spółkom. Rovese, Kernel i JSW. Te dwie pierwsze wszedłem wczoraj i dziś i tam na forum opisałem dlaczego warte są obserwacji i na co zwracać uwagę. Natomiast JSW - ostatnio realizowałem na niej zysk, teraz nie miałem już środków żeby wchodzić, ale poza wszystkim mamy pozytywną dywergencję na wskaźnikach i dlatego wzrost dosyć spory ponad 50 zł jest niemal nieuchronny biorąc pod uwage oczywiście również sytuację fundamentalną (zawsze w tle trzeba to uwzględniać, sama technika to mało do bezpiecznej gry).
Pozdrawiam.