~mm

Dnia 2014-05-25 o godz. 14:20 ~Henio napisał(a):
> Odpowiedz mi mądralo na jedno pytanie.Czy jak tego kredytu
> w efekcie nie będzie to będę wiarygodny czy nie?

Będziesz ciągle nijakim obszczymurem który uparcie twierdzi że coś wie, jednak nie ma absolutnie NIC czego nie można znaleźć w googlach, co świadczyłoby o tym że ma rację. Zawsze istnieje szansa że kredyt będzie lub nie, bo coś się zepsuje. To będzie po prostu znaczyło że obstawiałeś wariant który się sprawdził, a każdy myślący człowiek dopuszcza go do możliwości.

Mam więcej
> wiedzy na temat tego kredytu niż ty o tym co jadłeś dziś na
> śniadanie.

Sarkazm na poziomie przedszkola - check. Merytoryka - zero. Czyli dokładnie tak jak poprzednio. Taktyka nazywana potocznie "Wiem ale nie powiem, a wy nie wiecie". Korzystając z tej taktyki mogę ci powiedzieć że wiem i mam ogromną wiedzę na temat tego że na Marsie istnieje inteligentne życie.

Za każdym razem kompromitujesz się w ten sam sposób człowieku, nie wiem już jak z tobą rozmawiać bo to jak grochem o ścianę.

Pozwala mi ta wiedza kpić z takich wpisów jak
> twoje i śmiać się do woli z twojej oceny mojej osoby.

Jaka wiedza? Proszę o konkrety. Inaczej zamilcz - swoje już powiedziałeś.

No chyba że dalej chcesz szczekać bez żadnej merytoryki, ale pamiętaj że wściekłe psy się usypia.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.