Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ok nie mam zadnego interesu zeby kogos zachecac czy zniechcac do inwestycji w dependa. Jak pisalem na dzien dzisiejszy nie interesuja mnie te akcje bo warte sa dla mnie 0zl wiec nawet jak spadnie do 20 czy 10gr nie ma to dla mnie znaczenia a jak bedzie w przyszlosci to zobaczymy. Przedstawiam swoja opinie i tyle. Jeszcze rok temu o tej porze co rano z wypiekami na twarzy bieglem do kompa z nadzieja, ze to wlasnie juz...dzis podchodze do takich rewelacji typu kretyd 200mln$, chinczycy z inveti czy kopalnie z PSW itp. z duza z rezerwa.
pzdr.