Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ja optymistą nie jestem
tzn muszę rozróżnić dwie aspekty
1. spółka zaliczyła wpadkę w wynikach ale to raczej chwilowy zastój, o następne kwartały i lata jestem spokojny ale zysk z zeszłego roku jest nie do powtórzenia
2. kurs - i tu nie jestem optymistą; jeżeli jeszcze trzy miesiące temu myślałem, że 1 zł to kwestia tego roku, teraz raczej skłaniam się że w tym roku nie zobaczymy nawet połowy ze złotówki a większość czasu kurs będzie chodził w okolicach 20 gr i tak jak w 2013 tam będę znowu zbierał od desperatów i skoczków