Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2014-05-16 o godz. 16:00 ~Martin EWP. napisał(a):
> Henio-zacznijmy od początku Twojej wypowiedzi-kto wg Ciebie
> ma przedstawić akcjonariuszą stan faktyczny etapów
> procedowania-ja uważam , że Zarząd- Spółki Depend a wg
> Ciebie -kto jest bardziej wiarygodny ?
Piszesz dalej-że to
> lista życzeń! Czy cały proces procedowania z udziałem
> międzynarodowych instytucji finansowych to fikcja ?
Dalej
> piszesz-jaki kapitał ma Depend-twórcy kleju Atlas
> rozpoczynali swój biznes w garażu za pare złotych-a dzisiaj
> są potentatami na rynku.
DalejTwoje słowa-cytuję-takie
> wałki na nieruchomościach.....Czy tylko w
> nieruchomościach?A w bankach-chyba czytałeś człowiecze.I
> co-banki nadal działają ,nieruchomości nadal się sprzedają.
> I na koniec swojego wywodu-już powątpiewasz w to co wyżej
> napisałeś-cytuję Twoje słowa-Może ta dwuletnia euforia jest
> warta tych pieniędzy.Może i tak.-to Twoje słowa.
Więc
> pozostańmy przy tym-może i tak.
Człowiecze, pisząc "...Może ta dwuletnia euforia jest warta tych pieniędzy.Może i tak..." miałem na myśli to, że za kilkadziesiąt tysięcy euro zafundowano wam dwuletni kabaret bez happy endu! Muł by zrozumiał ale nie wykładowca akademicki, dla ciebie to za trudne. Poza tym mam gdzieś co ty o tym kredycie sądzisz. Kredytu i tak nie będzie. Będą tylko kretyni zabici w butelkę.
Reszta twoich wywodów nie nadaje się do polemiki bo urągają one ludzkiej inteligencji.