Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No proszę.
Nie sądziłem, że wogóle doczekam się odpowiednika swojego nicka...
Ale skoro już pojawiają się wpisy typu "patrowicz" , "spółeczka" i "uciekajcie", znaczy to, że "najgorsze ścierwo" zaczyna przyglądać się tej spółce... Ech... !!! :(
Co zaś się tyczy mojej wcześniejszej analizy wykresu to dalej podtrzymuję, że jest to "głowa z ramionami". I nie jest mi łatwo o tym pisać, bo naprawdę wolałbym się mylić. :(
Kolejna sprawa to wczorajsze info o próbie dopuszczenia do obrotu dodatkowych ok. 7 tys. akcji (już nie pamietam jakiej serii- to zresztą mało istotne). Myślałem, że znajdą się chętni na skomentowanie tego "wydarzenia". Niestety nikt nie podjął tematu. A ja uważam, że to może być sygnał co do dalszego kierunku spółki. Niestety, jak dla mnie, dość niepokojący...
Tak więc, zamiast spierać się co do słuszności swoich racji. Może jednak, powinniśmy zastanowić się co tak naprawdę dzieje się w samej spółce i jej działalności. Bo co jeśli, co poniektórzy tutaj mają rację z tym, że nie do końca należy sugerować się samymi wypowiedziami prezesa? To tyle w temacie.
Pozdrawiam wszystkich, prócz tych od "patrowicza" i "spółeczek".