~LL

No i jak tam panie Twoje super cudowne i trafne inwestycje ,którymi tak często się chwalisz na forach,nie mówie już o Twoim pożal się Boże blogu...link...(http://spolkigrahama.blogspot.com)
Nieładnie było ludzi naganiac kupujcie tę perełką,spółeczkę, kursik odbije i będzie super....Po prostu żenada...Takie perły wyłowiłeś,że masz czerwoniutki portfel (oto inwestycje....:PPG kupiony w dniu 28kwietnia 2014r po 7,10zł,dzisiaj patrze 4,95,ale zapewne powiesz,że już go dawno nie masz i sprzedałeś z sowitym zyskiem,tylko stronki nie zaktualizowałeś...:))Biomax kupiony w dniu 04,05 marzec 2014r - średnia 0,63zł , dzisiaj 0,43,nieźle:)) No i formułka którą przez conajmniej ostatni tydzień się podniecałeś, 8Formuła kupiony w dniu 28kwietnia-2maja 2014r - średnia 2,32zł,no a dzisiaj 1,93 zł....Szacun:)) Wszystko do sprawdzenia na blogu Autora...
I jeszcze czasem bezczelnie naganiałeś na te perły,a jak ktoś próbował zwrócic Ci uwagę w komentarzach na blogu to zwyczajnie nie dodawałeś komentarza,albo go usuwałeś...
Żal mi tych ludzi,co Ci zaufali i stracą kasę,ale jak ktoś na giełdzie porusza się jak dziecko we mgle,to może nie powinien inwestowac...Ciebie nie żal mi w ogóle, mam nadzieję,że wreszcie dostaniesz w d...e...Zawsze mówiłeś,że ktoś musi od Ciebie odkupic na górce,no widocznie teraz Ty odkupiłeś od kogoś...))
Naganianie na blogach na zakup danego waloru,w celu wiadomo,własnego zarobku to zwyczajne draństwo...
Pozdrawiam...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.