Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
tak jak się obawiałem.
teraz dla nich Diesse jest spółką współkontrolowaną, i dlatego nie skonsolidowali jej w raporcie rocznym, a przez cały cholerny rok mamili wszystkich konsolidując ich wyniki w raportach kwartalnych.
Nie chcę uzywać tutaj mocnych słów, ale dla mnie to wielkie oszustwo.
W raporcie podano, że audytu Diesse nie zakończono, a jeszcze przedwczoraj prezes zażegnywał się ,że wszystkie zależne spółki mają zatwierdzone audyty.
No tak, teraz powie ,że mówił o spółkach zaleznych, a wg tego raportu przecież Diesse nie jest zależna , tylko współkontrolowana.