Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
odpowiedz jest bardzo prosta, nie wiem czemu jestes pod wrażeniem, ale dziekuje.
wystarczy pojechać na walne lub jak w przypadku PMI na rozprawe sądową i dzieki temu mozna poznac ludzi.
za Pan brat z Kluba nie jestem bo dla mnie to fałszywy człowiek i tyle.
po przykładzie z Krawcami nie wierze po prostu w piekne komunikaty o swietlanej przyszłosci bo Ci ludzie nie mają za grosz wstydu i maja gdzies kary nakładane przez różne instytucje.
nie wiem ile masz lat, ale widze ze jeszcze duzo musisz sie nauczyc o życiu.
dlaczego uważasz ze PMI idzie do piachu? widze, że Ty masz jeszcze ciekawsze informacje... a nie zapomniałem ze to o czym piszesz to tylko Twoje marzenia bo tak naprawde to sam nic nie wiesz.