Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
żeby nie zostać posądzonym o naganianie czy trolling - cały rok poprzedni przesiedziałem na papierze ze średnią 40 groszy...widziałem piękną jazdę na 68 i potem pałowanie do krwi....te trzy sesje teraz były kapitalne ale dzisiaj pary brakło...
Obawiam się jednego - za duży ten wystrzał przed wynikami, więc albo jest kapitalnie (ale dlaczego w takim razie nie brali dalej) albo jest kicha i upychali nam papier...
I przyznam szczerze - skróciłem na tych sesjach pozycję bo taki zysk to jednak zysk.
Pozdrawiam i życzę nam jazdy w kosmos. Bo połowę akcji jeszcze mam :)