Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
wierzę , że może być jeszcze nizej, poukrywane są zlecenia po prawej a skubniecie z prawo uruchamia natychmiast lawinę w swój koszyczek po lewej. Chcą tanio skupić.
Jest już bardzo , bardzo szokująco tanio i cena w jakiejś perspektywie na pewno nie będzie taka.
tak więc kupować i zakopać
a Wiatrak tylko upewnia mnie że to jest celowa działalność. Po mailu z opiniami go work natychmiast po minucie pojawił się wpis sugerujący plotki o upadłości
no cóz Wiatraku starasz się trzymać rękę na pulskie. Nie wiem do jakiej ceny chcą dojść Twoi mocodawcy ale pies ich trącał po coś to robią nie po to żeby oddać dobre papiery za bezcen. Ja już przeżywałem takie akcje na Runicomie. Zarobiłem średnio 300% brałaem po 0,3 0,8 1,2 1,6 sprzedałem po 2,1 średnio Tam było podobnie i tu też tak będzie czego sobie i Wam życzę z całego serca