Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
prawda .. kutasy pierdolone kazdy powod do krojenia wykorzystaja .. a to ukrainska sraczka .. a to grecka .. i tak w kolko .. do tego maja wynalazki jak krotka sprzedaz . opcje ..kontrakty .. no i moja ulubiona pozycja .. jak sobie akcje pozyczaja .. noz sie w kieszeni otwiera jak sie o czyms takim czyta .. pamietam jak ta zelowa parowa pozyczyla sobie akcje chemosyfu (chemoserwis dla mniej zorientowanych) ..niech mi ktos wytlumaczy czemu ma niby sluzyc pozyczka akcji przez glownego akcjonariusza ..jawna kpina i tyle .. niech mi tez pozycza z 50 mln akcji tej spoleczki ...zrobie wam poczworne dno .. albo i wiecej jak bedziecie chcieli .. kto mi podskoczy jak wpuszcze w rynek 25 mln ... a pozniej postawie kolejno 25 mln na 1 zl w jednym zleceniu .. takiej sraczki leszcze dostana ze odbiore co sprzedalem od 2,5 do 1 zl .. po 30 groszy .. a to tylko jeden z przykladow jak mozna w ch.. robic drobnych akcjonariuszy ..
kolejny numer patrowicz / krazue .. dodruk akcji i obejmowanie ich za na przyklad wklad niepieniezny .. akcje innej spolki .. nie musze chyba dodawac ze emisyjna w tym momencie nie ma znaczenia .. bo wyceny robia znajomi krolika .. a pozniej makulatura w rynek po ile by nie bylo .. w koncu i tka za darmo byla . ..ta zelowa kur .. zrobila to na niejeden spolce .. fon ..atlantis .. krauze bioton i petrol ..
kolejny sposob ...to wywindowanie ceny akcji do granic absurdu ..patrz resbud po 70 zl .. czy krezus po 20 .. i wtedy emisja zamknieta .. i w rynek ...
agroton .. tu dochodzimy do tego co zastosowali na tej spolce w piatek .. stawianie zlecen na 100-200 tys akcji .. raz z lewej raz z prawej .. i manipulowanie w ten sposob zachowaniami drobnych spekulantow ...