Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ty już nie ma co ryzykować, to koniec. Nie lepiej dorwać spółe z nc z peryspektywami? Są tam perły które działają, rozwijają się i jak dobrze ocenicie potrafia dać po 13000% w 3 miesiące. Zresztą ekoexport, mwtrade itp. maja rodowód z nc. trzeba tylko dobrze wybrac. Kapitalizacje po 1-4 mln. Ja zapakowałem sie w 4 podmioty, z tym ze 2 nie tyle ile bym chciał więc nie polece ale na novavisie i kopahałsie jestem pod korek. poczytajcie popatrzcie na fundamenty, peryspektywy i zarabiajcie prawdziwa kase szczególnie, ze sa i spóły jak kopahaus wybieraJĄCE SIE NA DNIACH NA GPW. lEPIEJ NIE BYĆ OSTATNIM...