Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kubełek, zacząłeś ten wątek bardzo spokojnie, chcąc dowiedzieć się czegoś o WDM - o którym po ostatnich kosmicznych wynikach finansowych i ja zacząłem się interesować - aby po chwili wdać się w brukową dyskusję. Nie wiem zatem, czy chcesz rozmawiać merytorycznie, czy pokrzyczeć. Jeśli jednak to pierwsze to zważ, że zarzuty to tylko zarzuty. Żyjemy w takim, a nie innym kraju, gdzie ludziom najpierw pewne rzeczy robić się pozwala, aby potem po czasie i po fakcie stwierdzić, że jednak nie mogli tego zrobić. Polecam lekturę losów Optimusa itp. spółek. Artykuł o WDM na parkiecie też powiela tylko zarzuty. Pełno tam słowa podobno, które pełni ostatnio rolę usprawiedliwiana wszystkich oszczerstw, jakie ludzie chcą rzucić. Używając podobno można powiedzieć wszystko o każdym, więc może skupmy się na faktach, a te widać w raporcie za 2013 rok. Widziałeś te wyniki?
www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/582015,dom-maklerski-wdm-sa-raport-okresowy-roczny-skonsolidowany-za-2013-rs