Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zaczyna się bessa. Tak Panie i Panowie ZACZYNA się bessa.
To dopiero następna podfala spadkowa.
Ci co pozostali na akcjach i podjęli decyzję o dalszym trzymaniu akcji, niech od razu w drukarni zamówią nekrolog.
Powinienem mieć satysfakcję z tego co się obecnie na giełdzie dzieje, bo krakałem bez ustanku i jak widzicie wykrakałem. Powiem szczerze po prostu jest mi żal tych co siedzą na papierach i zupełnie nie ma znaczenia na jakich.
Zapraszam na mój blog, gdzie wieczorem umieszczę aktualną sytuację techniczną całego rynku.
Chodzik Księżycowy