Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czy w marcu możemy się spodziewać zakończenia prac nad punktem 3 i 4 harmonogramu? Wiem że wszyscy "obstawiają" że "może" "pewnie" w marcu zakończą prace, ale czy spółka podała jakiś termin? Wiem że oni są uzależnieni od aranżera, ale dzisiaj mija już miesiąc odkąd to "sprawdzanie" się zaczęło, i ani widu ani słychu o jakichś postępach. Ile można sprawdzać dokumenty?
Osoby będące bardzo pozytywnie nastawione do działań spółki proszę o wyrozumiałość - nie naganiam, zaczynam po prostu być mocno zirytowany całą tą sytuacją. Pomyślcie przez moment co wy zrobiliście w pracy przez miesiąc czasu. Ludzie pracujący w bankach też dopinają wielkie deal'e i uwijają się w robocie jak w ukropie. Ja sam w pracy przeglądam tony papierologii i w MIESIĄC czasu zrobiłbym ten przegląd nawet biorąc wolne poniedziałki.