Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
baltic cos chyba konczy lezakowanie, indygo pieknie odbilo ! mysle ze teraz LZMO sie ruszy w koncu,,,, powtarzam ciagle,,, to bedzie dobry rok dla indygo lzmo baltic i duona :)))
LZMO mam juz duzo i nie dokupuje, czekam az urosnie :) no chyba ze zwala ponizej 4 zl do sprzedam troche duona lub indygo i kupie lzmo
za juz naprawde ciezko zapakowany w powyzsze spolki, nie mam juz gotowk ido zakupow w ogole, jedyne co moge to przerzucac pieniadze sprzedajac jedne akcje i kupujac inne :) tak zrobilem z indygo (oddalem troche duona i kupilem indygo po 1,44 i 1zl)
chca nasz wymeczyc i dobrze im to idzie,,,, ale kto pewien lzmo, tak jak ja :) to nie peka tylko korzysta z przeceny, bo cena LZMO jest teraz REWELACYJNA !!!