~th nota

Przeczytałem raporty i co ... tak ja przypuszczałem wzmianki o kontrakcie z Białorusią nie ma. Nawet nie ma słowa że starają sie coś odzyskać. Kasa poszła jak nic do kieszeni i to niemała. Proszę udowodnijcie mi na podstawie braku informacji, że jest inaczej. Gdzie jesteście akcjonariusze - przecież Ci ludzie prawdopodobnie stracili waszą kasę...przyjmujecie to tak bez problemu? Stówka w tą stówka w tą. Mogliście to wydać na inne uciechy np. wakacje z dziećmi - a wydaliście na wakacje Barczyka i ekipy. I co? I nic - bo my wierzymy w inwestora???? Też tak miałem.

Poza tym sprawdziłem że na wszystkim co Aton ma siedzi komornik i siaga i ściąga....

To Maćku proszę mi odpowiedzieć kto i z czego opłaca tych 10 niby pracowników????? i kto płaci za sporządzenie raportów finansowych i za biegłego rewidenta itd. Ze sprzedaży złomu w spółce tyle nazbierali? To konkretne pytanie w związku z niepełnym raportem kwartalnym.

Dalsza analiza:
Może ja też napiszę do Atona, że chętnie pożyczę im znaczną kwotę. Bo mi się podoba że mają 12 mln straty narastająco i podoba mi się, że cały pozostały majątek sprzedali do jakiejs spółki. Podoba mi się, że na rachunku spólki siedzi komornik i podoba mi się, że jak wpłacę już tą znaczną kwotę to go po części spłacę.

Poproszę również żeby mnie nazywali zagranicznym inwestorem bo "promesę" sporządzoną na jednej kartce papieru wyślę z czeskiej wioski przygranicznej. Wcześniej oczywiście zaopatrzę się w odpowiednie piecząki gdzie będzie napisane na końcu "FUND"

Teraz poczekam na reakcję - reakcja jest dobra spółka publikuje promesę i mówi że jest FUND. Następnie kupuję trochę akcji i .... resztę już sami widzieliście jak was zrobili w balona. Ktoś zarobił ktoś stracił

Dodam jeszcze ze tez byłem tak naiwny że jak ktoś z rady kupował to ja też. Przeciez oni wiedzą więcej. Niestety gówno wiedza. Są manipulowani przez całe to towarzystwo.

To tyle.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.