Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja od zagarnięcia mojej wł... tz akcji nie kupiłem ani tez z moich najbliszych, nie kupili zadnych produktow CEDC . Napisałem do KDPW,odpisano mi że akcji CEDC zostały anulowane na podstawie iformacji uzyskantch od spółki z Luxenburga . To jest żałosne ze taka instytucja w ten sposób się wypowiada. Ciekawy jestem w jaki sposób jeszcze wypowie sie KNFi GPW bo chce wprowadzac zagraniczne spółki.Namawiam zdesperowanych do większej solidarność i współpracy,bo ponoć jest około 21 000 000 akcji ,Rusłan bez żadnych konsekwęcji wrogo przejoł POLSKI MONOPOL