Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A mnie tam zwisa i powiewa wasz guru , udało mu się trafić jak ślepej kurze ziarno ot i tyle ! Sam inwestuje nie kierując się niczyimi wskazaniami , jedynie zaglądam na forum aby zobaczyć co sądzi tłum leszczy na temat danej spółki . I to mi wystarczy zupełności bo przecież nie od dziś wiadomo , że tłum nie ma racji ale ma siłę pieniądza . Tak więc czy to Lancet czy inny prorok ja robię swoje i zarabiam a moja srednia miesięczna to ponad 20 % !! Szczeka niektórym opadła ? Trzeba myśleć ! To nie boli podobno !