Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jestem tutaj, bo takie jest moje prawo. Mogę pisać wszystko co mi się podoba, byleby było to zgodne z regulaminem.
Spadki mogą być na niewielkich obrotach, mogą być na wysokich. Wszystko jedno. Spadek to jest spadek. Nikt nie chce kupować akcji ZUKa, a znajdują się chętni do sprzedaży. Miałem akcje tej spółki przez kilka miesięcy, ale już dawno je sprzedałem zarabiając przy tym nieco. Gdybym posłuchał Ciebie byłbym mocno do tyłu. A tak... sprzedałem i teraz mogę kupić w niskiej cenie. Po co trzymać bezsensownie kiedy kurs leci na pysk? Jeśli dalej masz nadzieję na 40zł, to spokojnie zdążę jeszcze wskoczyć. Póki co kurs spada i nic nie zapowiada aby miało się to zmienić.