Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nikt nie zmusza nikogo do pakowania wszystkiego w MITa zreszta wkladanie calej kasy do jednego koszyka jest wedlug mnie nierozsadne.Najlepiej jest miec portfel 4-6 spolek ktore dobrze rokuja a MIT wedlug mnie powinien byc jedna z nich w koszyku.Spolka ma co kwartal spore przychody ktore wzrastaja.Papiery sa nisko wyceniane obecnie(wk.2,40zl)a spolka wchodzi w obrot energia.Dodatkowo w 3 i 4 kwartale spolka rozwinela loterie sms premium co powinno byc widoczne w raporcie.Kolejnym pozytywnym zdarzeniem bedzie uplasowanie obligacji korporacyjnych.Ja nie widze tutaj pola do grubszych spadkow.Kurs jesli spadnie ponizej 60 groni to raczej nie na dlugo.Pierwsze wsparcie jest na 57 groszach i uwazam ze powinno zostac obronione choc nikt nie wie co zrobi sternik bo widac ze kurs jest pilnowany.Ja wszedlem w papier nie na tydzien,dwa lecz z dluzsza perspektywa i uwazam ze kurs do konca roku powinien przebic 2zl choc bujania nie zabraknie a po ostatnich sporych wzrostach(prawie 200% od dolka na 27 gr.)kurs ma prawo sie skorekcic a wskazniki musza schlodzic przed dalszymi zwyzkami ktore biorac pod uwage wyprzedanie rynku powinny pojawic sie wkrotce.