Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak, bardzo blisko, jakieś 91 :)))
Panowie, nie wiem skąd pochodzicie, ale ja mieszkam w Łodzi i tu na ulicy wystaczy zapytać kogokolwiek kto współpracował z CX i opinia jest jedna. Banki, dostawcy, pracownicy - wszyscy mówią to samo. Myślę, że jak pojedziecie do Chin i tam zapytacie to opinie będą podobne.
Ja się ewakuowałem i obserwuję z łodzi ratunkowej :)
CX jest świetnym przykładem na to, że nie można robić dobrze wielu rzeczy na raz. Gdyby dalej zajmowali się łożyskami, to ich sytuacja byłaby zupełnie inna. Ale niestety właściciel chciał się zabawić w Jacka Welch'a, tylko, że nieuważnie czytał jego książki.
Trochę ich szkoda, ale myślę, że jeszcze o nich usłyszymy.